Fjällridning

Ridfisketurer

Vinterridning

Information

Fjällturism

Expedition Vindelfjällen

Foto: Fjällhästen/gäst

Vi rider ungefär tolv mil under sex dagar i det sagolikt vackra Vindelfjällen. Övernattning i kåta långt över trädgränsen vid Båsatjaure, dagsturer på upp till ett par mil. Bastubad och färsk fisk vid Dukke och ett liv tätt ihop med din häst är bara några av de saker du kommer få uppleva. Boka nu för att få plats 2018!

Expedition Vindelfjällen >>
Ridning vintern 2017/2018

Foto: Ulf Johansson

Du vet väl om att vi har flera olika alternativ för den ridsugne även på vintern! Det är en fantastisk känsla att rida när snön knarrar under hovarna. Under vårvintern i mars-april är det som vackrast i Ammarnäs. Vi plockar gärna ihop ett paket som passar just dig och ditt sällskap.

Se våra vinterpaket >>
Valfrihet

Foto: Calle Bredberg

Nu kan de som vill fiska stanna kvar i Tjaskal på våra turer till Stabburet och Raksjaure under tiden som familjemedlemmar eller vänner gör en heldagsritt till något av våra slutmål. Passa på att ta med hela familjen på en ritt där alla kan bli lika nöjda. Vill du rida så rider du, vill du fiska så gör du det. Enklare kan det inte bli!

Läs om Stabburet >>
Läs om Raksjaure >>
Höstturer 2018

Foto: Mikael Båth

Möt höstfjället med dess färgprakt och snöklädda toppar från islandshästens rygg. Under slutet av september och i början av oktober rider vi dagsutflykter runt om i Ammarnäsfjällen. Ridturerna är främst en naturupplevelse där du som deltagare bör ha viss ridvana för att kunna hänga med.

Turer på hösten >>
Warning: include(amp-footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/aktuellt.php on line 118 Warning: include(amp-footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/aktuellt.php on line 118 Warning: include(): Failed opening 'amp-footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php70/lib/php:/storage/content/17/137317/pear/php') in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/aktuellt.php on line 118