Fjällridning

Ridfisketurer

Vinterridning

Information

Fjällturism

Ridfiske
Kombinerade rid- och fisketurer

En röding har tagit torrflugan i Näsbergstjärn.
Foto: Sture Markström

Inledning
Förena det bästa med Ammarnäsfjällen: fiske och islandshästar. Följ med Fjällhästen på exklusiva fisken efter öring och röding i Ammarnäsfjällen. De stadiga islandshästarna tar oss till de olika fiskevattnen i området. Ett ridfiske med mycket naturupplevelse.

Våra olika turer 2018

Skebleskalet
Exklusivt fiske efter öring och röding i undantagsvatten belägna i Vindelfjällens naturreservat. De stadiga islandshästarna, vana att gå i obanad fjällterräng, tar oss först till Tjaskal där fisket sker i ett mindre tjärnsystem på gränsen mellan fjällbjörkskog och kalfjäll. De övriga dagarna tillbringas ovan trädgränsen inne i Skebleskalet, där vi fiskar i samiska undantagsvatten. Ett exklusivt öring- och rödingfiske i världsklass.

Skebleskalet >>

Tjaskal
En kombinerad rid- och fisketur in i Vindelfjällens naturreservat. Under två dagar fiskar vi i fjälltjärnar efter röding och öring. Fisket sker både från land och i flytring för att öka spänningen och möjligheten att komma åt de större fiskarna oavsett väderförhållande. De stadiga islandshästarna är vana att gå i obanad fjällterräng.

Tjaskal >>
Warning: include(amp-footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/ridfiske.php on line 117 Warning: include(amp-footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/ridfiske.php on line 117 Warning: include(): Failed opening 'amp-footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php70/lib/php:/storage/content/17/137317/pear/php') in /storage/content/17/137317/m.fjallhasten.se/public_html/ridfiske.php on line 117